Let's go old together, we die the same time

-

I skolan

Sitter i skolan och har engelska, ska egentligen jobba med något jävla usa arbete men har ingen lust just nu. Är trött och vill bara åka hem. Men innan det ska jag möta upp Amanda i stan och få mitt andra löshår. Vid 3 kommer min morsa och hämtar upp mig och min syrra så ska vi åka hem till åby. Så ska jag fixa mitt löshår och sätta dit clips osv. Men nu ska jag fortsätta jobba så vi hörs senare, puss :)

godmorgon

Är så jävla glad! Min hals är bra och mitt löshår har kommit, nu är det bara färgning som gäller sen är det bara dj kvar att tagga inför! :D
FAAAAN VAD BRA! Vet inte vad jag ska ha på mig dock, men det löser sig!
Vad ska ni ha på er, byxor och någon fin tröja eller klänning?
Ska snart dra mig mot skolan, väntar bara på min syster. It's friday och vi hörs senare, peace! :D

Ingenting står över mig

Har precis duschat och sitter just nu med en handuk på huvudet och en kopp tevatten med citron och honung. Dunkar musik och ska snart ta i några droppar av oljan som jag köpte i måndags :)
Nu ska jag se bb så vi hörs senare. peace!

Och jag går i dagar i tröjan du hatar

HEJ! Är så jävla arg, håller på att bli sjuk igen, halsfluss förmodligen och har absolut inte tid med det just nu. Om jag nu skulle få det kommer jag inte ta peneclin eftersom jag har käkat det sen två veckor tillbaka. FAN så jävla irriterande. Har matte och religionsprov imorgon orkar verkligen inte. Mitt löshår kommer antagligen på fredag. Något positivt iallafall :) . I helgen ska jag bara ta det lugnt och se om jag blir bättre.

I will love you till the end of time

Tjennä, ligger och myser med katten. Har så jävla mycket läxor och göra den här veckan så kommer inte göra något speciellt. Plus två prov på torsdag, bajs. Vill ha mitt löshår och färga håret nuuuu, vet inte vad jag har för färg just nu. Vacker är den iallafall inte, har inte riktigt bestämt mig för om jag ska slinga eller bara färga. Men det märker vi hehe. Vet inte om jag ska göra något speciellt i helgen eller bara umgås med familjen.
Vi hörs, peace!
Sommar, så jävla fett

Tjejen är en copycat men hon vet inte vad det är

Tjena pullor och ni andra :D
Varit i skolan idag, haft utvecklingsamtal och lite shit idag. Efter det drog jag och morsan in till maxi, köpte två produkter till håret eftersom det har blivit så torrt en olja och skyddspray. Men gjorde inpackning direkt när jag kom hem och använde oljan, det gjorde håret jättelent. Ska färga håret nästa onsdag och har desutom beställt nytt löshår. Hoppas det kommer snart, har längtat som fan! Är ju hur taggad som helst till DJ quality också. Ska snart lägga mig så vi hörs imorgon, peace!

Det är kö från gatan upp till hallen

Tjaaa, haha fuck vilken bloggtorka det har varit :D
Träffade Frida en stund efter skolan idag, mys saknat henne som fan. Inte träffat henne på ett tag nu. Åker till gbg imorgon och ska vara där hela helgen. Snart är det DJ QUALITY snacka om att jag är taggad! Bara två veckor kvar nu. Gick runt med Nelly och Julia på stan igår, letade praoplats. Kommer säkert sluta med att vi hamnar på chilli wok. Beställt nytt löshår också och ska desutom färga mitt hår.
Blir inte så många bilder just nu, har ingen kamera hos farsan och camen är fuckad så den funkar inte heller ;)
Någon gång ska bloggen bli roligare, men det får bli nångång då jag pallar. Nu ska jag chilla dase och se bigbrother, efter det ska jag väl ringa runt lite och sen slaggish. Vi hörs peace!

Du är frisör så mycket du snackar bakom ryggen om folk

Men tjenare, kände för att slänga in ett blogginlägg. Varför inte liksom? :D
Haft halsfluss sen i måndags och kommer käka penecilin i 10 dagar ungefär, suger ju men skitsamma. Kommer ju kunna gå till skolan imorgon iallafall, känns soft. Är så jävla segt att vara sjuk.
Det är vår ute, shit vad jag har längtat! Några månader kvar till sommaren bara vilket innebär sena sommarkvällar, tunna kläder, bada och glass. Leva livet helt enkelt!
Ska färga mitt hår och löshåret ljusare om några dagar vilket är bra, då kommer jag nog ha den hårfärgen jag vill ha efter sommaren.
Men ska tagga, peace out!

Högt över molnen flyger fram

Sitter just nu med ricinolja i håret, intresant? A som fan :)
Inte gjort så mycket idag, mest chillat och varit trött som ett as så efter skolan drog jag hem och käkade. Sen gick jag och la mig, vaknade vid 7 ungefär. Så nu är jag utvilad, har ju vänt på dygnet helt så är typ astrött på dagarna.
Har två studiedagar denna vecka också, det ska bli riktigt skönt! Och snart är det lov sen prao som gäller! :D
Vet inte direkt vart jag ska praoa just nu men det löser sig, kanske ska jobba tillsammans med min kära vän Julia.
Imorgon ska jag till stan och träffa Amanda, saknat henne som fan. Ska tjata på emma också, så jag kan få de där jävla bilderna från tjejkvällen som jag lovat er :D
Livet äger just nu! Ville bara säga det. Peace :D

-

Kan ju även passa på att tillägga, ny design kommer inom kort. Ska fila lite på den idag så ni vet ;)

BACK ON TRACK!

Nu är jag tillbaka efter en lång jävla bloggpaus, har känt att det har varit lite överskattat att sitta och skriva om sina dagar 24/7. Jag menar, hur jävla intresant är det? Igår var jag då hos Rebecca som hade tjejkväll, en klockren lördag med klockrena människor, fan vad jag älskar er! Nu väntar jag bara på att emma ska skicka alla bilder från igår och det är ungefär 300 bilder, haha!  Imorgon är det skola och jag är redan taggad inför nästa helg :D
Men ni får ha det så jävla gött så hörs vi senare, peace!

RSS 2.0