JA O AMANDA !!!!


TJENAAAAAAAAA

wzup sitter hos amanda just nu och väntar på frida, hon glömde sin bh och ska ut o käka på restaurang haha aja senare ska vi nog iväg och se vart kvällen tar oss :D . Har inte haft någon speciell blogglust haha så vi får se om jag lägger ner bloggen ett tag så ni vet varför jag inte bloggar lika ofta som jag gjorde förut. Fårse om jag lägger upp något inlägg senare. Men nu ska vi dra en runk på toan. Vi hörs peace!

Hos amanda barrre


Drop it like it's hot

blä

23.49

Chillar skype med frida och marre nice ska slagga snart, har fetaste sovmorgonen imrn. Så det blir nice, sen ska jag till stan och checka in rean. Men vi hörs puss

Psycho circus

Sho lite speedad här! Inte hänt så mycket idag, drog till frissan vid 20 över 12 ungefär och var framme i åby fem i ett ungefär. Sen chillade jag hemma en stund och drog ner till frissan 20 över efter som jag hade klippning halv. Blev skitnöjd med resultatet, nu är det bara en slingning kvar och sen är jag mörkblond. Känns knas att se mig i såhär ljust hår. Har liksom varit mörk i 3 år ungefär haha! Jaja, skönt med omväxling. Imorgon ska jag hämta ut mitt paket, vad det är får ni se då. Sen ska jag dra till stan och träffa lite nice folk. Men vi hörs, cya!

Två bilder efter färgningen

Håret ser ut som det gör på första bilden, på den andra blev ljuset helt fuckat

Men kör då berit förFAAN

Tjena inte pallat blogga, kan ibland bli så som nivet hehe. Frida har slaggat hos mej från fredag tll idag som hon brukar. Vi tog det lugnt igår och såg på film, men är ändå seg som ett jävla as idag eftersom vi somnade jävligt sent igår. Frida drog tidigt i morse och efter hon hade gått satte jag igång en liten film, duschade och käkade frukost. Sen efter filmen somnade jag och vaknade vid 7 ungefär. Farsan kom hem halv 8 med kebab och pizza. Sen efter det satte jag mig vid datorn igen och har suttit vid den tills nu. Ska sova snart igen, är inte så jävla tagg för skolan imrn. Men är jävligt tagg för klippning och färgning :D !!!
Vi hörs, herrråååå

Kaos

Påhittad av mig HEHE

Svar på tal

Fick en fråga på blogresponse om hur den perfekta killen ska vara, så valde att svara på den i bloggen eftersom det kanske är fler som undrar och har desutom fått frågan varför jag inte har kille och blablabla..


Svaret är:
Den perfekta killen för mig är den som verkligen bara behöver mig, han får såklart ha andra tjejkompisar och killkompisar det stör inte mig så mycket. Men han ska känna att han verkligen behöver mig, att han är kär i och vill vara med mig. Han ska desutom inte ljuga om sina känslor eller leka med mig. Sen ska han vara rolig, söt och sånt skit men också tro på sig själv och ha självförtroende :D


Varför har du inte kille?:
Varför jag inte har kille är därför att jag har svårt att lita på folk, desutom finns det nästan inga bra killar i norrköping vad jag vet om. Kan inte säga att jag själv är så jävla bra, men i den här frågan handlar det om killar och inte mig. Känns också som att jag inte skulle klara av ett förhållande med någon just nu och att jag är lite för ung för att hitta '' den stora kärleken '' eller vad man ska säga. Men det är klart att skulle jag träffa en kille med jättehälig personlighet som desutom ser bra ut skulle jag absolut inte banga!


Hoppas ni fick svar på era frågor, peace! :D

Collage, the boy who



You live for tomorrow, i live today

Tjena, började dagen med att komma försent till skolan. Men såklart hade min bästa julia börjat göra bullar till både henne och mig på hemkunskapen. Jag hann göra några stycken själv också innan vi skulle sluta. Annars har jag bara haft tråkiga äckellektioner idag. Sen kom morsan och hämtade upp mig vid skolan vid kvart i tre ungefär. Så drog vi på möte, blev flippat som fan så pallade inte vara med. Efter det skjutsade hon ut mig till åby där jag hämtade mitt löshår ;) . Så klippning, färgning + slingning är bestämmt på måndag klockan 13.30! Nice som fan :D . Imorgon åker jag och farsan iväg till IKEA där vi ska köpa lite grejer till rummen, plus sätta upp lite hyllor i mitt rum.
Snart kommer Becca, amanda och så frida som vanligt hehe. Hon ska slagga här, vi får se vad vi hittar på om vi drar ut eller bara chilla hemma. Men ni får ha det så jävla gött så hörs vi antagligen senare. Peace! :D
Ännu en bild från förra sommarn, VILL HA DET NUUNUNUNU

Stupid girls

Tjenare, inte bloggat på ett tag känns det som. Så gör ett litet inlägg, gör inte så mycket som är värt att skriva om nuförtiden :) . Har beställt löshår som kommer imrn, så ska jag klippa och färga håret på lördag. Vilken färg? Det får ni se. Desutom har jag beställt en tröja som kommer om några dagar, rånice. Ska ha lite födelsedagsfirande för mig på lördag hos farsan. Men vi hörs, puss :D

Svar på tal

Svar: Har ingen aning om vad du snackar om, klart jag fick fläckar i början när jag inte visste hur man skulle applicera det. Har inte gått runt och skyltat om det dock, så ett jävla liv vet jag inte om det var haha. Nu vet jag ju hur man gör och då är det inga problem!

FRÅGESTUND - fråga vad ni vill och jag svarar i ett videoinlägg

Bild från förra sommarn också jävligt nice

Fortfarande kung


Plugggg

Sitter med engelskaboken i högsta hugg, har prov imorgon 11 sidor och 32 glosor sammanlagt. Jobbigt som fan.
Var med farsan en stund på stan idag, tog en fika och småpratade lite trevlans. Saknat honom jättemycket! Sen kom frida och vi chillade runt på stan en stund innan hon drog hem till sebbe.
Har även köpt ricinolja idag, som jag har på ögonbrynen & fransarna just nu. Ska låta det verka över natten och se om det blivit någon skillnad nästa morgon hehe. Sen ska jag även testa det i håret om två dagar ungefär. Ska desutom färga och klippa håret om några dagar. Vilken färg tänker jag inte avslöja än, utan ni får bild när jag gjort det. Men nu ska jag fortsätta med engelskan, önska mig lycka till hohoho. Hörs, peace!
En jävla bild på mej & frida från förra sommarn nice

Hissar & dissar

BRUN UTAN SOL, man kan använda det hur mycket som helst utan att huden blir bränd och får sämre kvalité. Desutom ger det ett bra resultat redan efter första gången. Desutom slipper man rynkor och fräknar. Bra resultat för ett bra pris, åhlens kostar bara 87 spänn.
SOLARIUM, man måste sola flera gånger innan man får en fin och naturlig färg. Desutom kostar det väldigt mycket att sola om man solar flera gånger i veckan. Man får mer fräknar och rynkor. Det är inte bra för hyn och man har lättare för att få cancer. Plus att strålningen i slolariet kan försämra synen. Så solarium får en fet diss av mig!



Dock har jag med solat ett antal gånger och tycker inte att det ger något speciellt resultat. Så ska jag sola kan jag likagärna sola på sommaren och på vintern använda brun utan sol. Peace :D

Sweet sixteen


We were born to die

Inte mycket att skriva om dagen, bakis. Nice kväll igår, ja.
Fyller år imrn också, nice som fan kommer nog inte blogga så jävla mycket längre har tröttnat. Uppdaterar oftare om det händer något kul, peace
ph: jag

Dom får ingen belöning, kräver ingenting bara jag biter ihop och håller käften

Tja varit trött som fan och på keffaste humöret idag så gjorde inget spec, mötte upp natta och frida en stund i stan. Sen drog jag hem och gjorde ingenting. Bokstavligen, synd att jag ite gick och la mig då för är ännu tröttare nu. Ska nog fixa till mig lite, sen gå och sova. Låter nice så vi hörs, peace!
Bild från förra året

RSS 2.0