Skola..

Har lektion just nu, kände imorse att jag var så jävla trött. Kändes som jag skulle svimma när jag var påväg till skolan. Vill bara hem och sova just nu SÅ trött är jag haha, men idag ska jag till stan somsagt, sola och köpa ******* resultatet får ni se senare ;)
 
 
Bjuder på två gamla bilder!
 
 

Godmorgon

Heeelt nyvaken guzz jasvär, har precis vaknat och vill bara gå och lägga mig igen. Dimma och grejer säkert 100- ute också och jag som bara har en liten tunn skinnjacka. Kommer dö asså, usch! Idag ska jag sola med Amanda och sen MÅÅÅSTE jag plugga hehe. Höres!
 
 

My middle finger belongs to you guys!

Är så trött på all drama och alla falska människor i denna stad, man tror verkligen att man känner en person men i själva verket så har den så låg självrespekt att den springer runt och låtsas vara någon annan. Mestadels är det tjejer som kör med den stilen men självklart så finns det idioter till killar som beter sig lika illa. Folk som springer runt hit och dit och säger att dom hatar människor som är dubbelmoral och skitsnackare, folk som säger att dom är så jävla starka och inte låter någon ''köra över'' en, folk som säger att dom har så jävla bra självförtroende och ÄNDÅ behöver springa runt och leka allan ballan. Självklart är det de med så jävla låg självrespekt som springer runt och leker så jävla bra och att dom är så jävla äkta, springer runt och leker så himla viktiga NÄR DET ÄR DOM SJÄLVA SOM HAR DOM DÄR NEGATIVA EGENSKAPERNA SOM EFTERNAMN. Jag blir så jävla arg, stå på er förfan. Om ni nu säger att ingen ska köra över er osv.. se till att inte göra det själva då ifrån första början, för era huvuden alltså, ooooh. Vad ska man säga alltså hahaha, den sista idioten är inte född än.

Jag och Tolga svarar på era frågor

 

:(

Före
 
Nu ser ni hur jävla kort mitt hår är, herregud fyfan
 
 

Friday bitches

 
Några bilder från igår, hade en riktigt mysig kväll igår med många vänner. Sket i lokalfesten med tanke på att snuten kom dit vid typ halv 11, fail haha. Mötte upp Tolga vid 3 och kom hem vid halv 5 typ. Vi var skittrötta så däckade ganska snabbt. Just nu sitter vi i mitt rum och ska snart börja fixa oss till kulturnatten. Har världens äckligaste vagel under högra ögonlocket, gör skit ont och är svullet som fan euw hoppas den försvinner snart. Aja hoppas ni får en bra lördag iallafall för det ska jag ha! Puss!
 
 
 
 
 
 
 

NU SKA JAG IVÄG TILL ****** OCH ****** MIG ;)

 
 

I skuuuuläään

Just så känner jag just nu haha, hörs när jag kommer hem boboos. Pussss :*

Heeej bloggen!

Förlåt för seg uppdatering men med mitt sega mobila internet så kommer det inte upp så många bilder! Aja, i fredags var jag på 18 årsfest träffade massa roligt folk och det blev en kul kväll helt enkelt. På lördagen mötte jag upp Emma och Rebecca, det blev mycket skitsnack och skratt med tanke på att vi inte har sets på ett tag, senare åkte becca hem och emma sov hos mig. Söndagen var bara allmänt seg och jag somnade tidigt. Idag ska jag ta en fika med Therese och efter det ska jag möta upp Amanda och Rebecca i stan, mys!
Vi hörs ikväll, puss!
 
 
 

FRÅGESTUND

Ställ vilka frågor som helst om Tolgas och mitt förhållande, så svarar vi båda i ett videoinlägg :*
 

letion barre

 
 

Vaknade upp hos Tolga efter en lyckad kväll hos Amanda som fyllde 18 år inatt! GRATTIIIISSS

 
Hann inte ta någon bild på Amanda eller de andra som var där med tanke på att alla var på olika ställen hela tiden haha
 
 
Kom hem till Tolga vid 1 efter lite fyllekäk på mc och sedan shottade vi lite till yolo liksom
 
 
Tog 10000 likadana bilder på mig själv, mobbad? Jaaa
 
 
Vaknade upp hos Tolga vid 10 ungefär och då hade han gjort frukost och allt, min lilla bebis! Jag var faktiskt inte bakis alls denna morgon, hur skönt?
Anyway, ska försöka vara lite mer aktiv med med kameran på de fester jag är på huehue, ha en mysig söndag!
 
 
 
 
 
 

FIESTAAA

 

Fixa sejjjjj, jag just nu hihi

 
 
 
 

Det finaste jag har

 
I fucking love you!
 

NOLLNING!

 
Snygg bild i slutet, nollningen igår var klockren till en början innan det spårade riktigt ordentligt. Ångrar verkligen inte att jag drog, dock var lokalen lite för trång för så mycket folk och det blev riktigt varmt så man var tvungen att gå ut och ta frisk luft var tionde minut haha! Körde shottävling och höll på att spy, rökte som en skorsten och skrek som en idiot. Idag ska jag fira Amanda som fyller 18! All in idag meeedd! 
 
 
 
 
 

Back on track again!

 
 
Här har ni tre gulliga bilder på mig och min pojkvän, ikväll taggar man nollning wohoooo! :D
 

RSS 2.0