Dessa fakekonton..

Något jag verkligen inte förstår mig på är de personer utan liv som sitter och fakear andra på facebook, som inte förstår vilka konsekvenser det kan bli utav det om man tar bilder från fel person. Går det så långt att polisen dras in så slutar det med feta böter kan jag lova. Det är oftast brudar som gör fakekonton, inte vet jag varför men jag antar att de inte är stolta över deras egna utseénde. För hur kul kan det vara egentligen? Njuter ni av uppmärksamheten? För det är ju verkligen inte riktat till dig på något sätt, det är hon på bilden som får bekreftelsen som du är ute efter. Är du inte stolt över dig själv så se till att bli det, på RÄTT SÄTT! Det som också är lite roligt är de som verkligen går på det där med överdrivet snygga brudar som har typ 20 likes på sina profilbilder haha. Jag ser direkt om en person är fake tex. 
 
* Den har inga taggade foton
* Inga bilder på vänner/pojkvän
* Födda 2012-2013
* Inga vänner som kommenterar bilderna
* Provocerande bilder
 
Sen finns det ju dem som är duktiga på det där med fakekonton som gör både fakevänner, bloggar, kik osv.. som man kanske kommer på efter ett tag. Men tänk på det, ALLA PERSONER HAR VÄNNER, och borde då vara taggad i foton eller tagga andra. 
 
 
 
 
Här har ni 3 stycken fakekonton, HA DET SÅ TREVLIGT PUSSPUSSS HEJDÅÅ
 
 
 
 
 

I'm your National Anthem, boy put your hands up

 
The prettiest in crowd that you had ever seen
Ribbons in our hair and our eyes gleamed mean
A freshmen generation of degenerate beauty queens
And you know something?
 
- Lana Del Rey -
 
 

Helgen, seg uppdatering!

 
 
 
 

Färg i håret, miley på högsta volym, fix, snart pizza sen fest!

 
Hot bitch
 
 

Autumn

 
 
 

Teenage crime

 
Roade mig med camen lite :pPp
 
 

Sitter i skolan just nu och..

ska göra någon uppgift på datorn, är helt sjukt trött och har halsont. Vill bara sola, sola och sola för jag är så sjukt bleeeek inte OK. Slutar tidigt idag iallafall så det är ju något iallafall, tyvärr ska jag åka hem och städa direkt efter skolan hahaha :(
Imorgon ska jag festaaaaaaaaa och på lördag är det barnvakt som gäller! Hejdåååå
 
Weheartit.com
 

RSS 2.0