Mobilt internet kan ju ta sig någonstans

Min lillasyster har fått tillbaka sin systemkamera så då hade jag ett tillfälle att låna den och knäppa några bilder, tyckte att jag behövde en ny profilbild på facebook. MEN såklart när bilden har laddat i ungefär 1000 år och väl kommit upp på fb så tar jag upp mobilen och råkar radera den. Är hur jävla föbannad som helst och har försökt att ladda upp den gång på gång på gång. MEN FUCK YOU TELENOR SKITHORINTERNET DRA ÅT HELVETE #RERTYJJTGFRT¤Y%!!!! FAN vad sur jag ääääääär vill ha tillbaka det vanliga internetttttttt, HERRRÅÅÅ
 
 
 
 
 
 

She's getting high


HEEJ

Igår sov jag hela dagen och idag har jag tränat för andra gången i mitt liv. Höll på att dö och fick ett astmaanfall samtidigt hehe, nerå. Men det var hur jobbigt som helst och jag kommer säkert att ha hur mycket träningsvärk som helst imorgon. Blir också att gymma både på tisdag och fredag. Någon dag i veckan ska jag väll träffa Sebbe också, är så jävla trött på efter skolan så pallar nästan inte röra mig haha.
Vill göra något med mitt hår, typ slinga och ljusa upp det vilken av förgerna tycker ni?
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Är just nu hemma hos Sebbe, morsan kommer och hämtar mig snart så ska vi åka och handla. Ska fira mormor lite senare ikväll också, mysmys. Igår var jag på fest med mina brudz, rätt nice kväll ändå och chill folk. Man kan ju säga att jag fick i min lite för mycket igår, så man mår ju som man förtjänar haha! Lyssnar på mysmusik och försöker få liv i Sebbe för han är typ sjuk och ligger och sover bögen. Aa men nu ska jag dra så vi hörs senare. Kisses!

AAALRIGHT

Skola,skola,skola,skola, jag orkar inte med något annat. Har bara gått en och en halv vecka, det känns som om jag har gått i flera månader. Anyway, igår var jag med Sebbe, Victor och Frida. Vi chillade och snackade lite var där ett tag och tog 9 bussen, däckade direkt när jag kom hem så sjukt trött var jag! Imorgon ska jag dra och träna med Therese och senare på kvällen kanske jag drar och träffar Sebbe en stund, är faktiskt inte så sugen på fest. Mitt internet laggar som fan, är sjukt irriterad på skiten hahaha. Jaja, nu ska jag dra upp och käka något så hörs vi, pusss!
 

Hellu bloggen

Sjuk och är hemma, idag ska jag bara göra ingenting. Är så jävla trött och vill bara sova, gjorde några pannkakor för ett tag sen också, men känner mig lite lätt illamående. Kommer säkert kunna gå till skolan imorgon, var så sjukt trött när jag vaknade idag också. Hade verkligen ingen lust, anyway. Om jag går till skolan imorgon så blir det säkert träning efter det, annars har jag inte så mycket mer att tillägga förutom:
 
Sebbe, if you see this! I MISS YOU 

Några bilder från igår

 
Asså hahahah, vad hände

TÄNKTE KÖRA PÅ EN LITEN FRÅGESTUND, SVARAR I ETT VIDEOINLÄGG


Fyra söta bilder


The weight of my words

 
Tre bilder tagna nyss, inget smink hehehe hej

Under det här året ska jag

1. Inte förstöra för mig själv, eller andra
2. Festa mindre
3. Sluta röka
4. Träna
5. Umgås med folk som gör mig glad
6. Bygga upp mitt självförtroende
7. Inte ta någons skit
9. Åka till Stockholm 
10. Lära mig att spara pengar, hahah
11. Pierca näsan
12. Ta det lugnt och inte stressa
13. Göra allt det som jag inte gjorde förra året
14. Åka utomlands!!
15. Ha en parmiddag :D
16. Åka till ullared
17. Lära känna nya människor
18. Klara 9an och komma in på gymnasiet
19. Köpa en longboard
20. Dra ner som fan på facebook och sitta mindre vid datan hahah
21. Åka till DH
22. Göra allt som jag känner för
 
23. Försöka göra allt det som jag har skrivit här :D
 
 

Trodde ju att jag skulle ta många mer bilder än vad jag gjorde, haha

bild tagen från moas blogg
 
 
Älskar er tjejer!
 
 

RSS 2.0