Invisible

Sitter just nu med morsan och gör klart lite arbete inför imorgon. Är sjukt trött och vill bara lägga mig i solen, jobba på brännan lite. Orkade inte visa er bilder på kläderna igår så dom kommer väll upp lite senare på bloggen.
MEn nu ska jag ut herråråååå

Back in time

Tja! Vaknade vid 9 i morse, gick upp och käkade frukost för att sedan dra in till stan med morsan och min lillasyrra. Kom hem vid 6 ungefär, fick med mig en hel del kläder som jag lägger upp bilder på senare, kände att jag behövde massa nytt överhuvudtaget. Skulle träffat Emil idag med men blev ändringar så myser med honom imorgon istället. Kom in för en liten stund sen, träffade Malin och vi snackade om allt möjligt. Funderar på om jag ska ladda ner några bra filmer och sedan mysa ner mig i sängen med lite chips. Är på toppenhumör och vädret är awesome! Hoppas det håller i sig ett jävla bra tag nu, åker ju ändå till Grekland om drygt två veckor. Tagga!
Men nog av detta så hörs vi senare, peace!

2 nya bikinis


Sommar


Bitch, i'm a motherfuckin Martian

Tjenare, kom nyss hem från en skogstur med alla 8or på enebyskolan. Sög ju sönder, hade tjocktröja och mjukis på mig och det är kanske 20+ ute. Ska slagga hos amanda från idag till fredag. Efter det ska jag med min familj till landet. Är så jävla trött, funderar på att slagga någon timme eller nåt.
Uppdaterar senare för nu ska jag ut och dra en cigg. Peace

Flyga iväg

Åhhh nu är det bara 3 veckor kvar till Grekland! Är så jävla taggad, jag och farsan har kollat runt hela kvällen på ställen att åka till och nu äntligen har vi bestämt oss. Blir Kreta nu då, awesomeee!
Statistiken sjunker som fan, men skiter i. Bättre att inte uppdatera när man inte har något att skriva om, blir ingen intresant läsning då. Ska bli så jävla skönt att slippa Norrköping och sluta skolan. Bara ha ett långt skönt sommarlov framför sig. Är så sjukt skoltrött just nu, vill bara sova hela tiden.
Mår så jävla bra just nu! Släpper känslaaaa
HERRÅÅÅÅ PEACE OUT!

RSS 2.0