helloo estland

Fixade klart mig för en stund sedan och sitter nu och käkar frukost. Ska iväg till stan om någon timme och träffa frida. Senare ikväll ska vi väl dra iväg och festa, känns som om det var skitlängesen nu bara för att jag inte har gjort något på hela veckan. haha! Men uppdaterar senare ikväll eller imorgon, peace

Klippt mig!


Här sitter jag och chillar, godnatt!

Snygg bild och bra låt, kan de bli bättre? Naa

You can even have a message if you like

Haha är så jävla trött på åby så det är sjukt. Vill bara flytta till stan med en gång! För det första är det så jävla dött och för det andra är det förjävligt om man inte har ett busskort för då kan man inte ta sig till stan. Långt som fuck att gå. Åby är väl skitmysigt om man vill åka långt åt helvete och köpa en bulle på åbys konditori, annars är det förjävligt. Ska klippa mig imorgon och det kommer bli en frisyr som nån av tjejerna på bilderna när nere ;).

Today was a good day



Allting var mycket bättre förut

Hejsan! Kom hemm från staden för några timmar sen. Köpte lite födelsedagspresenter och ett par nya jeans. Träffade amanda och snackade med henne e stund innan hon skulle dra. Efter det drog jag och lina och käkade sallad, coolt va? Efter att morsan gått runt i över tre timmar så åkte vi hem, då drog jag ut. Träffade malin och max, sen kom anton efter en stund också. Men efter ett tag skulle dom in till stan så jag drog hem, eftersom jag inte har något fungerade busskort. Lolololol, ska inte göra ett skit på hela veckan förutom fredag, lördag och söndag. Då åker jag till landet och är borta en vecka. Har inga fler planer, så nu har ni fått veta lite om mitt intresanta liv. Herrå!
Gammal bild!

Outfit eller nåt

Svart linne och svarta jeans som inte syns hehe

Morning

Tjenare, har fixat mig och käkat frukost. Ska snart dra mig in mot stan, ska kolla ut något åt min lillasyster eftersom hon fyller år på fredag. Kommer nog hitta någtot åt mig med så bilder kommer det väl komma upp på bloggen. Men ha det bra sålänge så hörs vi när jag kommit hem. peace!
Vill ha!

Loyality

Now look at all that you sacrificed moving to fast to bag a wife, you lost your best friends, and destroyed your chance to go to school all because of that you were blinded, and he played you like a fool, now it's rare that the love just goes, my best friends just walked out the door, oh why is this world so cold? how could I prosper? how could I prosper? arah

Haha är han inte galet soft


Fuck allt, fuck you

Jag hatar att förvänta mig saker, så jävla trött på att vara den jag är ibland. Så jävla trött på att inte ha någon koll, att inte veta vart man har personer. Trött på att ingen är ärlig och på allt skitsnack. Trött på folk som inte kan sköta sig själva, folk som har ett tomrum som kallas huvud. Folk som bara försvinner och bara finns där när dom behöver. Folk som tror saker om mig och som redan har förutfattade meningar. Så trött på att fok inte vet vad som är mitt och ditt. Som bara MÅSTE lägga sig i. Folk som förändras på ett dåligt sätt, folk som tror att jag har knullat med hur många som helst, folk som tror att jag pundar, folk som lägger sig i mitt privatliv. FOLK SOM BARA ORKAR FÖRSTÖRA, äckliga människor som tror att status och likes är allt. Folk som är med människor de inte gillar, folk som spelar snälla men bara är äckligt jävla falska rakt igenom. Är så trött på människor, jag pissar på er. Äckliga äckliga människor. Stå upp för er själva för fan

Två bilder från skolavslutningen


Make the world spin

Regnregnregn, det bara öser ner. Är så sjukt trött på regn och dåligt väder. Skulle inte sitta fel om det smällde till och blev 28 grader ute. Man vet ju knappast om det är höst eller sommar längre. Skulle dragit in till stan egentligen, men vem fan orkar vara ute när det spöregnar och är kallt ute? Ska nog bara sitta inne och chilla hela dagen, kanske dra mig ner mot konsum och köpa lite chips och cola, sen ladda ner några bra filmer. Imorgon ska jag in till stan med morsan och handla lite, får se vad jag kommer hem med. Har väl inte så mycket mer att skriva så bloggar väl senare.

Don't blame me cause you ain't hot


Godmorgon

Kom hem från Grekland för två dagar sedan. Tog planet från Koss vid 24.00 och var framme i arlanda 03.00. Sen skulle vi ta bilen därifrån till norrköping vilket tog ungefär två timmar. Så man kan väl säga att jag var skapligt trött när vi kom hem, la mig i sängen och däckade direkt. Gårdagen var sjukt seg eftersom jag inte hade någon dator eller någonting hos farsan. Satt mest och längtade efter att få komma hem till åby. Morsan hämtade mig och lina vid åtta och så åkte vi hem.

Har inte heller lagt upp alla bilder från Grekland, väntar bara på att frida ska skicka resten till mig. Ska klippa mig på torsdag också. Funderar på på någon frisyr som brudarna på bilderna har, plus färgen.

Några bilder från Grekland, fler kommer..


You can be the boss

Har packat klart min väska nu, den är fet som fan. Sitter bara och tänker på vad jag ska ha på mig imorgon, hatar verkligen att ha klänning på mig och det är inte så speciellt eftersom jag bara slutar 8an det här året, lite skillnad i nian. Menmen, pallar inte bry mig så mycket det är ju bara en skolavslutning. Ska bara chilla lite och kolla runt på några hemsidor och se om det finns något att ha på sig på skolavslutningen. Min blogg har blivit tråkig hehe, peace

Tjaaaaa

Ligger med ännu en härlig halsfluss, blir galen. Dock gör det inte ont i halsen och känns inte ens som jag har halsfluss. Men när jag var nere och kollade på vårdcentralen så var det tydligen det ahaha. Så käkar penecelin!
Skitsamma, åker om två dagar. Man kan väl säga att jag är galet jäääävla taggad! Ska ner till stan imorgon och köpa det sista, plus en avslutningsklänning. Annars då? Aae inte gjort så mycket eftersomjag varit sjuk hela jävla veckan! Har inte mycket mer att tillägga, så vi hörs väl imorgon eller innan jag åker utomlands ;)
En bild från förra sommaren

ÅT HELVETE MED SKITEN

VAD FAN KAN MAN BLOGGA OM, GE MIG FÖRSLAG FÖRHELVETE

RSS 2.0