Jag vaknar i en sal, på ett skuggigt sjukhus står en kvinna vid min säng

Tja, sitter just nu i mitt rum. Chillar lite skulle dragit ut men pallade inte, är trött som fan och har inte gjort något speciellt idag. Skulle dragit till stan med emma men sen drog vi ut och knäppte några bilder istället. Dom blev fett jävla fula, så dom enda normala bilderna är de jag har lagt upp haha. Nu har min youcam free försvunnit så kommer inte kunna göra videobloggar på ett tag. Snart ska jag gå upp till köket o göra mig en macka sen duscha och efter det gå och lägga mig så vi höres imrn. Exakt en vecka till min födelsedag, tagga 16! :D
Aja peace brooes
Nån gammal jävla bild från förra sommaren

Min fina bror

Älskar dig

I'm aint no gangsta baby



Don't fucking tell me what to do

FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKYOU

Ska snart dra iväg till stan herrå


sexig

weheartit

Först klumpen i halsen strax därefter kommer rysningar

Tja, nice kväll igår/natt. Inte sovit ett jävla piss, bara någon halvtimma hos fridas mormor haha. Inte bloggat eller checkat facebook på flera dagar. Inte haft någon lust, har bättre saker att göra. Mormor kom och hämtade mig i marielund vid kvart i 5 ungefär. Sen åkte vi hem till morsan för och fira min låtsasfarsa. Han fyller 43, gz!
Aja ska slagga tidigt idag är trött som fuck. Höres, peace!
Nån gammal random picture, enjoy

Dag 2 - En person som betyder mycket för mig

Min syster 

bajs


Baby i like it


ph: weheartit

haha så jävla gay


I don't care about what people say about me

Yo idag har jag varit i skolan bree, wow fetaste grejen shit asså. Har desutom haft hemkunskap ;)
Sen efter skolan drog jag hem, fick desutom reda på att frida inte ska hänga med till grekland :s. Kul fuckar upp allt. Aja sen efter ett tag hade jag ingen lust att sitta hemma, så drog ut och mötte upp malin. Så träffade jag johanna, lisa och oscar. Var där ett tag, snackade om allt möjligt. Har precis käkat också så ska snart ut och dra enn cigg. Intresseklubben antecknar. Har inget mer att skriva så vi hörs senare, peace!
Bild från hemkunskapen, julia och jag

Min förebild


Inga problem

Åkte till skolan, chillade där, efter skolan tog jag busse hem. Alltså har inget intresant hänt

Rubrikjävel

Tjaa dagen har varit jävligt nice träffat massa roligt folk och bara chillat runt. Vaknade vid elva ungefär och han inte blogga för att jag var tvungen att jalla till bussen hehe. SNART FYLLER JAG ÅÅÅR VILKET BETYDER NY MOBIL. Ni kommer få fett med bildet varje dag kna jag lova :) . Just nu får ni nöja er med mina chill videoinlägg vilket är tjoocktnice. En brud frågade mig om jag kunde lägga upp ett videoinlägg om hur jag fixar mitt hår och smink. Visst kan jag göra det nångång framöver när jag har tid ;D . Nu ska jag chilla skype ett tag, sen hoppa in i duschen och sen måla naglarna. Brukar aldrig göra det annars men just idag har jag lust med att göra mina naglar fina HEHE.
Hejdo peace ma h0mies

My love

Seg jävla helg, träffade nancy och jennifer idag jävligt längesen jag träffade gyzzarna. Två veckor kvar till min födelsedag bre! Vill ha nytt löshår eftersom mitt hår har blivit brunt så kan inte ha mitt svarta längre. Längtar till nästa helg fuckkkkk.
Har firat min gullemormor idag, var rätt nice käkade mat osv.. chillade där bara :)
herrå

Älska stillbilder


Du e la go


Äckliga jävla fittfredag

Helvetesjävlakukballejävlafittfingerhorbajspissrövhål helgen förstörd gtfo bitch diediediediedie motherfucker diediediediediediediediediedie nu ska jag hämta min AK och 2 knivar sen gå och slica upp varenda jävel här så jag får nån mat imrn dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

Vilken färg har själen?

Hehehe kom å tänka på en sak, snart åker jag och frida till grekernas land. Ska bli så fett jävla fucking snornice!!!!!
Ville bara säga det hejdå
ph: weheartit

Tror att det är coolt att typ bajsa i skolan

Tjaaa wzup? Inte bloggat på ett tag, inte haft någon jävla lust och inga bilder å lägga upp eheh. Gick runt med becca på stan, fick med mig ett par nya skor. Behövde verkligen det. Skulle egentligen dragit nånstanns idag men har ingen jävla lust ass. Så blir chillkväll idag och festa imrn. Känner för att färga håret eller något men har ingen aning om vilken färg, funderar på mörkmörklila så det skiftar i lila eller något. Ingen aning. Men ni får ha en jävligt fet kväll så hörs vi peacee!
Aja bild på skorna eller ngt, stadium 399:-

Pimp



Start something new

Känner att jag har brist på nya o feta bilder. Får en ny mobil snart så då kommer jag ta betydligt fler bilder för pallar inte ta med mig kameran vart jag än går haha. Men till dess kör vi på en sånhär

1 - Fem bildersom gör mig glad.
2 - En person som betyder mycket för mig.
3 - Tio sanningar om mig.
4 - En gammalbild
5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.
6 - En blogg jag läser varje dag.
7 - Någon jag saknar.
8 - Två saker jag längtar efter.
9 - Fem bilder från ett minne 2011.
10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.
11 - En bild som är från när jag var liten.
12 - 15 saker som ni kanske inte visste om mig
13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
14 - Din profilbild på facebook.
15 - En bild jag har tagit som betyder något.
16 - En bild som är över ett år gammal.
17 - En bild på dig själv som du är nöjd med.
18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.
19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.
20 - Tre filmer jag sett och gillat.
21 - Tre saker som finns i mitt rum.
22 - En sång som får mig att må bra.
23 – En sång som får mig att gråta.
24 - En bild på mig och en kompis.
25 - Någonting som jag vill göra just i denna sekund.
26 - Någonting jag saknar väldigt mycket.
27 – En bild på mig och ett syskon.
28 - En bild på min mamma när hon var yngre.
29 - En bild på mig och min närmaste vän.
30 – En bild när jag var liten.

Bajs

Nu ska jag snart lägga mej så jag orkar gå till skolan imrn, hatar mornar hatar hatar hatar hatar blää. Aja har varit hemma idag med. Checkat film, städat osv.. Imrn har jag nåt jävla fittmöte är så jävla trött på skiten. Döö.
Peace herrå

Ett videoinlägg och två bilder från igår


Det är samma sak här 15 bast och orkar inte mer

Yo, kom hem från sjukhuset för ett tag sedan och just nu sitter jag bara och chillar. Är trött som fan och kommer nog inte blogga mer på ett tag. Peace out

Gammal bild på mej o anna

Frida är här o vi chillar snart kommer natta så ska vi ut. Peace herrå

När jag går ner

Yo! Sitter just nu och dunkar musik, väntar på farsan också. Ska fira honom lite idag eftersom vi inte var där när han fyllde år. Sen ska jag ut lite senare på kvällen, får se om det finns någon nice fest att dra till. Fyller desutom år om 2 veckor ungefär, jävligt nice. Har desutom börjat skriva på en låt som kommer upp snart.
Men pallar inte skriva mer så vi hörs ikväll bre, peace out!

Sena nätter, tomma glas


Cool bild, inte gjort så mkt idag mest chillat hemma och taggat
inför imrn. Kommer bli jävligt nice och sen börjar boxningen
på söndag. Tagga wuhu, herrå hare götttt

Fel kliv har blivit dömd och jag kommer ingenstanns

Hah är verkligen inte en sån som brukar berätta hur jag känner, men ibland måste man.
Vad fan hände? Med mej, mitt beteende, allting? Vad hände med alla mina polare, mitt liv?
Allting knasar just nu, jag hänger inte med i mitt huvud snurrar många frågor. Varför säger/gör en del folk saker utan att tänka efter innan. Dom kanske inte får några konsikvenser, men jag får. Är inte ledsen, bara förbannad och irriterad. Att DU ens berättar det för dina såkallade '' polare '' som du kan '' lita '' på. Din '' polare '' som skriker ut skiten över hela skolkorridoren ;) . Det värsta är att dina vänner, var mina också innan jag insåg hur falska dom är. Skiteri om du eller dom läser det här, det är bara så jävla fucking bra. Då slipper jag både dig och dom! DU SOM VET HUR DEN HÄR STADEN  ÄR ELLER ÄR DU HELT JÄVLA EFTERBLIVEN OCH HAR INTE HAJAT ETT JÄVLA PISS? DU FUCKING BOR I NORRKÖPING DIN LILLA HORUNGE HUR KAN DU INTE VETA?

Mitt rykte ligger inte direkt på topp just nu och det fuckar en hel del, det gör mig förbannad också. Du ska veta en sak, jag ångrar att jag ens kysste dig från första början. Att jag ens lärde känna dig.

'' Lära känna '' har dom två orden ens någon mening längre? Känns inte som det eftersom att nästan alla man kommer nära visar sig vara helt annorlunda än vad man trott från början.

Jag var så jävla säker när jag började på eneby, men nu vet jag knappast var jag har mig själv längre. Tar inte åt mig av bullshit, men när mina '' vänner '' säger något som känns så gör det mig förbannad. Du kan bara dö, dra upp gylfen och sluta runka genom nyckelhålet. Haha, vad trodde du egentligen? Du är knas, du har fucking rökt upp dina hjärnceller. Eller så föddes du utan hjärna och medkänsla. Ingen av du eller dina polare känner mig. Jag är inte ens den ni tror att jag är, men jag har inte tid att visa er den jag är just nu. Eller vänta lite, ni kommer aldrig få veta vem jag är. Vill inte ha ett piss med er att göra längre och jag är inte som ni. Jag har tagit tag i skolan, nästan slutat röka, ändrat attityd, kirrat talang och skaffat bra polare. Jag kommer alltid ligga snäppet före er ;) Life for bitch and bitch for life

Samma samma knas varje dag


skeev


hahaha sjuk


Så jävla grymma

Wzup! Var hemma idag efersom jag hade mensvärk som fan, fast sen drog jag iväg med emma till stan. I rese mötte vi upp frida och david. Dom väntade på oss i en timma bre, haha. Sen drog vi runt i stan, gjorde inte så jävla mycket. Händer nästan ingenting längre så känns fett onödigt att vara i stan. Efter ett tag lämnade vi frida i marielund och emmas farsa hämtade upp oss på haga mc där vi träffade erika, linnea och hennes morsa. Så jag hänkade med emma hem och så chillade vi lite. Peace out, emma i love you broe

Så jävla vacker hon är


Käk


FRÅGESTUND


Fråga vad ni vill och jag kommer svara ärligt på era frågor.

Kanske ska uppdatera idag också?

Yo! Vaknade vid 11 ungefär. Har chillat framför datan osv.. Ska bara vara hemma och ta det lugnt, kanske städa och checka någon film. Sen äre ju skola imorgon också är inte taggad ett jävla piss, men that's life.
See ya later broe's , peace out!

Brukar inte skriva ut sånthär, men jag tror fan att jag är kär


weheartit

Galet

Sjuk natt, säger inget mer. Slaggat hela dagen och ska fortsätta göra det, ciao

Nu drar vi !


Tagg

Jag och frida är hemma hos mej och fixar lite, snart ska vi dra oss mot stan och möta upp becca. Sen vid 17.00 ska ta bussen till festen i blacka. Kommer bli jävligt nice, så vi hörs väl nångång i natt. Peace!
Bild från linköping hehe

Säger peace och godnatt

Lyssnar på den här låten äckligt bra.
Ska snart se heartbreakers sen ska jag nog lägga mig och sova, ska upp jävligt tidigt imrn. Vid 9 typ, sen ska jag möta upp frida i marielund. Efter det ska vi iväg, så tror inte vi hörs något mer ikväll. Ciao

Ansiktsmask


Änglabarn

Tjena världen! Har varit i linköping med Frida idag, jävligt nice men kallt som fan. Hittade en tröja på rean 150:- spänn. Väldigt mysig och skön hehe, vi drog hem vid 6 ungefär. Så väntade jag på bussen hem i 20 min ty och Frida drog hem till sin mormor. Ska snart upp och käka något är fett hungrig. Så har min dag sett ut, herrå peace bre!
Tröjan

-


Tog skiten från en fb-status

1. Är du singel?
Svar: Ja
2. Har du någonsin förlorat en nära vän?
Svar: Nej
3. När var sista gången du verkligen skrattat?
Svar: Inatt fyfan vad jag garvade
4. Något är fel, den första personen du vänder dig till?
Svar: Frida
5. Är det någon som inte gillar dig längre på grund av något du gjorde?
Svar: Ja
6. När var sista gången du grät mycket?
Svar: Fuck, jävligt längesen
7. Är det någon du vill göra allt med?
Svar: Vet inte just nu
8. Hur många kan du berätta allt för?
Svar: Två
9. Har du någonsin sett en fallande stjärna?
Svar: Ja
10. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig?
Svar: Ja
11. Beskriv dig själv med ett ord?
Svar: Skööön bre
12. Fullständigt namn?
Svar: Sophia emilia björkdahl litsegård
13. Favoritlåt?
Svar: Man kan fan inte säga bara en
14. Favoritfärg?
Svar: Lol
15. Bästa vänner?
Svar: Frida, emma med fast vi inte är så mycket längre
16. Person du saknar som gillade denna status?
Svar: -
17. Är det någon du hatar som gillat denna status?
Svar: -
18. Gråter du ofta?
Svar: Nej
19. Vart bor du?
Svar: Norrköping
20. Vem kramade du senast?
Svar: Marcus
21. Har du varit olyckligt kär någon gång?
Svar: Lol nej
22. Vem pratade du med senast?
Svar: Frida
23. Röker du?
Svar: Ja
24. Är du kär just nu?
Svar: Nej
25. Vem kan du berätta allt för?
Svar: Frida
26. Favorit djur?
Svar: Hund
27. Hur lång är du?
Svar: 1.63
28. Vem äger ditt hjärta?
Svar: Inte jag
29. Favorit film?
Svar: Skins
30. Är du lättsårad?
Svar: Nej
31. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, på en skala 0-10?
Svar: 0:-
32. Har mest minnen med?
Svar: Frida
33. Människor har du nyligen blivit mer "nära"?
Svar: Man inser vilka man verkligen är riktigt jävla nära med när man blir äldre, så säger frida
34. En som du inte kan leva utan?
Svar: Frida
35. Hatar eller älskar du ditt liv?
Svar: JA HATAR MITT LIV FAN ASSÅ SKA GÅ OCH HÄNGA MEJ EFTER DET HÄR

När du kommer hem och dina föräldrar makin dahdah med varandra

Tjena snart ska jag och frida dra oss in mot stan och gå på rean igen, möta upp fridas morsa i stan så hon får sina cash. Ikväll vetifan vad som händer, kanske fest eller ngt. Hörs, peace!

Länkbyte!


Checka in den här brudens blogg, hon är supersöt och skriver om vad hon gör om dagarna. När ni väl har börjat läsa hennes blogg går det inte att sluta! Klicka här för att komma till hennes blogg!

Åh halleguttan

Tjenare, som ni ser så har jag varit i stan. Chillade runt med lite nice folk och gjorde inte så jävla mycket. Vad gör man i stan nuförtiden egentligen? Var roligare för 2-3 år sedan. Frida är hos mig och vi vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske tar det lugnt hemma eller drar ut och träffar några. Har inte så mycket att skriva om, pallar inte riktigt skriva en jävla roman om vad jag gör om dagarna. Så väljer att ta det kortfattat.
1. Vaknade 12
2. Käkade frukost
3. Drog in till stan och mötte emma
4. Träffade john och massa annat folk
5. Köpte kläder
6. Mötte upp frida i marielund
7. Tog bussen hem
8. Sitter hemma
9. Fuck you
Herrå, hare gött peace!

Rea hehe

bikbok: 150:-
Tröjorna: Bikbok 99:-
Bikbok: 150:-
Nåt skit man har i håret: 39 Hårinpackning: 69:- H&M
Byxor: Gina 100:-

Nyår

Någon dag efter och dock inte så många bilder, har ju ingen mobil man kan fota med so tog ngra bilder från alma. Men  bästa nyåret vare fan!

Svar till Elin

Svar: Ställ helst frågorna på blogresponse. Men jo jag har fakriskt det, ser fram emot sommaren när jag och frida åker till Grekland. Ska bli så sjukt jävla fucking nice :D

2012 breeeeeeeeeeeeeeeee

A tja, jävligt bra nyår vill tacka alla som fan för en jävla bra kväll/natt. Så hoppas vi på att det här året kommer bli fett mycket bättre än 2011.
Tänkte börja med att göra ett inlägg om killar som tjatar på en. Jag verkligen hatar sånt, killar som hakar upp sig på minsta lilla och whinar i flera timmar. Jävligt jobbigt och det slutar med att jag blir förbannad, sån är jag :)
Jag kan ju tillägga att jag aldrig har varit sån som tjatar på en person och låtsas bli tjurig på en person helt utan anledning. Varför ska man göra det för? Fett onödigt och irriterande. Men nog om detta ville bara skriva det!
Så kan jag ju berätta lite om första dagen på detta nya år. Vaknade halv 8 och kom hem vid 3 inatt. Så är förbannat trött. Har äckligt mycket huvudvärk och har egentligen ingen blogglust alls idag. Tog tyvärr inte med mig kameran vilket jag ångrar som inåthelvete. Men om jag får tag på någon som har lite bilder så lägger jag självklart upp.
Ska spendera denhär dagen i duschen, min säng, köket och framför datan. Alltså inte göra något speciellt, pallar inte riktigt med det. Men nu ska jag duscha somsagt, ha det gött ni därute så hörs vi senare. Peace! :D

RSS 2.0