Målat naglarna ( jag som aldrig brukar göra det annars ) lolol


Tja bloggggNNN

Tänkte göra ett litet inlägggg om hur min dag har varit. Intressant va? Vaknade vid 11 ungefär, duschade och klädde på mig sedan åkte jag med min mormor in till stan. Skulle egentligen blivit en snabbis men var där i 3 timmar och åkte sedan till maxi och var där i 2. Vi letade efter ett nyårslinne till mig och tillslut så hittade vi et, haha! Köpte ett linne igår också som jag klippte till alldeles nyss, så nu har jag två stycken att välja mellan. Aja har bestämt vad jag ska ha för byxor, skor och sminkning. Håret vetifan men det blir som det blir. Solade idag också föresten! Tre gånger till och sen kommer jag att vara bruuuun! Vi hörs, kyss!
 
 

Två bilder och en tööng låt

 
 
 

14.17

Hade ingen bra rubrik så det fick bli dendär haha! Men iallafaaall, som alla redan vet var det julafton igår och jag är nöjd med presenterna jag fick. Ett halvår på friskis&svettis, hahaha dags att börja GYYMMMAAA! Efter nyår dårå.. Och på tal om det så ska jag in till stan med Frida imorgon, vi ska kolla runt lite på rean och sola. Vill ju bli lite brun innan nyår ;) . Har faktiskt inte så mycket mer att säga. Herråå
 

ÅÅÅÅÅHHH

Sitter hemma, standard hehe. Men är faktiskt inte så festsugen, har inte varit det på ett jävla bra tag. Tycker att det är såå mycket skönare att sitta hemma. Men på nyår blir det att köra all fucking in! Sedan förändra mitt liv och börja träna! Vill få en fastare mage och mer muskler hehe, orkar nästan inte lyfta ett skit ska också fixa bra kondition. HAHAHAHA, börjar nästan garva när jag tänker på det. Hur jag ska lyckas hålla kvar vid träningen när jag säkert kommer vara helt slutkörd första gången. Jag som är världens mest otränade människa ska börja träna, ahahaha. Ae, det är ju hemskt , men ska ta en före och efter bild på min kropp så ska vi se hur mycket jag lyckas förändra efter några månader! :D SKA BÖRJA SOLA OCH BLI BRUN OCKSÅ!! Nu fick ni ett inlägg idag fast jag inte riktigt visste om jag skulle orka uppdatera. Men ha det bra babes så hörs vi!
 
 

I'm back

Ni vet ju att det blir lite hit och dit med bloggningen, har verkligen inte vetat vad jag ska blogga om och vet inte riktigt nu heller fick bara lust att skriva ett inlägg. Jag har verkligen haft kaos med min mobil i två dagar och med det menar jag att jag glömde bort min telefonkod och spärrade nästan simkortet haha! Men det fixade jag idag, käkade också mc donalds med Thessan. Det är också 6 dagar kvar till julafton, jag, min syrra och Therese var iväg igår på stan och köpte MASSVIS med julklappar. Jag vet inte riktigt vad jag önskar mig i år. Vet bara att jag vill ha ett par skor från skopunkten för 499:-, det är ju nyår snart! Den ska spenderas med världens bästa tjejer, raketer och en nyårskyss. Vem det är får ni faktiskt inte veta, förräns efter nyår ;) . Måste däremot beställa något till nyår, ska INTE ha klännind så måste hitta några snygga byxor och en fin tröja. Är extremt taggad! 
 
 
Är så kär! Mina två favoriter i samma bild

RSS 2.0