ÖVERLYCKLIG

Har varit iväg på mediamarkt med mamma och köpt nya mobiler. Snacka om att jag är glad! Mamma håller på att lära sig sin touch eftersom hon hade en uppfällbar innan, har filmat in henne när hon sitter där och inte förstår ett piss haha, älskade mamma. Det som är jobbigt är att jag måste vänta ett tag innan abonemanget har uppdaterats på mobilen, plus att jag inte har några kontakter och nytt nummer. Så jag ska väl sätta mig och börja lägga in nummer på min iphone nu, det är vad jag ska roa mig med ett tag framöver :D . Men nu blir det mobilblogga som gäller, pluss maaaassssvis med bilder! Hoppas ni mår bra och har haft en mysig torsdag, det har jag haft :DDDDD . Herrå!
 
 
Min nya babe <3333333333333333

Shake that ass for me

Godmorgoon brödrar sitter just nu och pillar mig i röven. Nerå, skoja baraaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Vaknade för ett tag sedan och har precis käkat frukost, ska snart börja fixa mig eftersom jag ska ner till vårdcentralen och ta min andra livmoderspruta. Efter det åker vi vidare till elgiganten, som jag sa i ett tidigare ska jag ju f en iPhone. Är överlycklig, hihihihihihihiehehhehe!!! Kommer nog ta en svart, vitt är så tråkigt. Svart är mer mystiskt och coolt.. Skoja bara, är på så jäävla bra humör idag. Har också bestämt mig för att sluta röka mår så jävla mycket bättre utan ciggaretter. Kanske bara feströka och nångång ibland :D Men nu ska jag klä på mig, kanske uppdaterar er senare från min nya telefoniiiee wuhuu, herrå :***
 
 

In spice

Nu orkar jag ta mig tid att blogga, har städat nästan hela dagen förutom när jag drog ut och tog en cigg med malin. Efter det kom jag hem och var barnvakt tills nu. För en stund sedan tog jag ett bad, hade ansiktsmask och rakade benen. Nu ska jag bara ladda ner några bra filmer, be min syrra sänka sin musik och sen bara chilla sönder. Är riktigt trött, men får väl försöka hålla mig vaken eftersom marre kommer hit efter kapten röd, lol. Imorgon åker jag med morsan och ska kolla efter en iPhone. Snacka om att jag är glad! :D Har regnat som fan idag som alla kanske redan vet. Det är sjukt, tycker vi borde göra nånting åt miljön. Herrå
 
 

Dålig morgon

 
 
Bjuder på en bra låt.
 
Skitirriterad, mitt andra inlägg försvann och jag hade skrivit rätt långt. Vaknade för en halvtimma sedan ungefär och snart ska jag nog börja fixa mig om jag inte bestämmer mig för att bara ligga hemma och sova bort hela dagen. Är på sjukt dåligt humör också, har pissont i huvudet och allt, alltså INGEN bra dag. Orkar inte skriva mer för nu ska jag gå upp ock käka frukost. Hoppas eran morgon har börjat bättre iallfall, hejdå!

Bokstavligen.


En oändlig kontinent

Tjenare, har bara legat inne hela dagen och kollat på paradise hotel. Har inte haft någon blogglust idag heller riktigt.  Funderar på att dygna idag eller något fast jag är skittrött. Jag vaknar så jäävla tidigt nuförtiden vet inte varför kan bara inte fortsätta sova om jag vaknar vid typ 8-9. Har desutom gjort min sista färgning för i år. Skulle bli brunt, men blev brunrött istället. Fin färg men nu har jag inget löshår som passar till, haha. Det löser sig! Nu har jag inte så mycket mer att skriva, men ni får ha en mysig kväll för det ska jag ha!
 
 
Såhär blev det hehe

TJAAAA


Beslutsångest

Kom nyss hem och ska snart gå och lägga mig. Känner mig rätt seg i hela kroppen, käkat massa mat och tårta är proppmätt. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske träffa marre och sen dra in till stan eller något. Kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha. VAD TYCKER NI? BRUNT ELLER RÖTT??

 
 
Haha, skapligt trött

Ser rött

Har precis färgat håret rött, är rätt nöjd med färgen och vet inte riktigt om jag vill färga brunt direkt. Desutom är mitt hår rätt slitet så jag ska inte platta eller något på fyra dagar ungefär. Det är ju project X på lördag och det är ju något man inte får missa. Kanske färgar brunt dagen innan det eller något, får se kan inte bestämma mig. Klippa mig ska jag ju göra nästa vecka, hatar när håret känns slitet. Ska egentligen plugga men har ingen lust alls och vid sju ska jag iväg på släktträff. Tagga iPhone på torsdag också! Då kommer jag även kunna mobilblogga och ladda upp massvis med bilder :D. Men nu måste jag plugga vi hörs senare, herrå!
 
 
Nytagen bild när jag precis kommit ut ur duschen, ni kommer få bättre bilder när håret har torkat!

Vill ha vinter, NU


Find the reason why

Igår mötte jag upp frida i stan sen drog vi och köpte cigg. Efter det gick vi till rådhuset och mötte upp marre. Han åkte med oss till norr tull. Där mötte vi Ida och jonte, sen fick vi vänta en stund innan mirza kom och mötte oss. Han visade vart haris lägenhet var sen gick han och skulle möta några andra som skulle dit. Kvällen var helt okej, jag drog hem vid elva ungefär och mötte upp marre i väster igen, haha. Sedan följde han med mig in och såg på film med min farsa och mig. Såg black man 3. Vid halv 1 skulle han dra så jag följde honom till hållplatsen och efter det drog jag hem och sov.

Idag ska jag iväg med mamma och pappa till ett fik. Vi ska ses och snacka lite bara sen åker jag med mamma hem till åby. Kanske träffar några polare senare ikväll, får se. Ni får ha det bra sålänge så hörs vi senare ikväll! Herrååå

 

 

Bästa ni, älskar er!


Tre bilder från igår

 
Älskar dig!
 

Mitt liv äger just nu!

Träffade Amanda igårnatt och pratade om allt möjligt. Känns så skönt att ha sånna dr samtal, man känner sig tom och alla oroliga tankar man haft i huvudet försvinner. Vaknade för ungefär en halvtimma sedan iallafall och ringde emma direkt. Ska bli skjutsad till åby, så ska vi dra någonstanns och bada. Jättefint väder ute! Men nu ska jag packa ner kameran och bikini så hörs vi senare. Pussssssss :D

Moneybox

Tjenare, håller på att ladda ner shrek 2. Kände bara för att se en gammal bra film och det var riktigt längesen jag såg den hehe. Idag har jag försökt att uppdatera som bara fan. Imorgon ska jag träffa marre en stund sen lite senare drar jag väl ut och hittar på något. Ska sätta på lite te och hämta chips sen mysa framför datorn. Vi hörs senare eller imorgon. Puss!
 
 
Bild på mig just nuuuuuu

Peace & Quiet

 
Photo: Pappa
Redigering: Jag

-

 
Lite småfel här och där, Whitneys låt fanns inte att sjunga karaoke så det fick bli denna. SKITSAMMM DE BLIR BRA. Kommentera gärna och skriv vad ni tycker :D

HAHAHA sexi


Godmorgon!

Vaknade tidigt idag hehe, har precis käkat frukost och ska snart börja klä på mig. Ska iväg med farsan och lina, vi ska göra något tillsammans idag. Kanske blir en bowling eller åka och bada någonstanns. Tar med kameran idag så ni får lite bilder och kolla på. Imorgon eller ikväll lägger jag nog upp ett videoinlägg för det var riktigt längesen och tycker nästan det är roligare att videoblogga än att bara skrivblogga. Vädret är knas, vet inte om det kommer bli sol eller regn idag. Vi får se, men nu ska jag börja klä på mig så vi hörs om ett tag. Peace!
 
 
 
Hahaha daamn vad snygg

HEADER

Haha slängde bara ihop en '' tillfällig '' header lite snabbt, orkade inte ha den andra. Har den här tills frida är klar med min riktiga header, haha fan vad ful den här är :D skitsammm godnatt!

Lite tankar


Kommer ihåg när jag var 13, tyckte det var skitpinsamt att gå på stan med mina föräldrar. Jag skulle alltid gå långt före eller långt bak och om dom skrattade högt skämdes jag som fan och ville bara smälta till en liten pöl på golvet. Eller om jag te.x tog med en kompis hem till mig skulle min mamma alltid komma ner, ta i hand och hälsa. Då skämdes jag också, haha. Jag ville aldrig göra något med mina föräldrar när jag var 13 - 14. Aldrig åka och bada, gå på bio, gå på stan, eller bara åka till affären. Jag hatade att gå på maxi och så kom det fram kanske en kill kompis och man ska hälsa. Sen när den har gått typ en meter kommer alltid föräldern och försöker viska: VEM VAR DET DÄR DÅ?? DIN KILLE ELLER HEHEHEHE..
Förstår inte varför man skämdes så mycket för föräldrarna i den åldern, nu bryr jag mig inte ett skit om jag går med mamma på stan och det kommer fram en kompis. Jag tror att det var för att man trodde att alla andras föräldrar var så jävla normala. Men om man tänker efter, hur kul är det att ha en normal familj. Jag skulle aldrig byta ut min familj mot något i världen, även om jag bara vill spika upp deras huvuden på väggen ibland så är dom det bästa jag har.

 

En annan sak jag också har tänkt riktigt mycket på är beteendet som ungdomarna har nuförtiden. Brudar i 18års åldern som spelar dumma och blir horstämplade. Killar i 18års åldern som tävlar om att knulla flest brudar och spela gangsters. Haha det är ju vidrigt! :D
Folk skriver statusar om norrköping gång på gång på gång, men aldrig ändrar på sig. Små fjortisar som tror att dom kommer bli lika kända som kissie om dom spelar pajas. '' Haters make me famous '' Vad fan är det för jävla skitsnack? Det finns folk som inte ens läser din blogg som hatar dig iallafall och även om du nu blir känd på det. Hur kul kan det vara att vara känd och hatad? Att alla personer ser den där äckliga människan som du bara låtsas vara, de som kanske accepterat dig från början börjar hata dig för att du ändrar dig för bloggens skull. Ungefär alla ungdomar har svårt för att vara sig själva, folk ligger runt för att sex har blivit så jävla lätt att få. Ändå klagar ni på varandra och säger att det inte finns någon som kan ha ett seriöst förhållande. Killar blir players för att tjejer klär av sig, tjejer klär av sig för att dom tror att det är ett sätt att få känna lite närhet, killen dumpar bruden för att hon är för lätt att få och sådär håller det på. Därför hatar jag att se massa statusar på facebook om att norrköping är äckligt, när det är vi som är utvecklingen. Jag kan bara se tillbaka 3 år, det är sjukt hur mycket människor har förändrats sen allt började handla om sex, sprit, förhållanden, rykten, status och likes. Världen är för fan inte riktig , vi är fast i en drog som kallas internet. Vi behöver inte umgås längre, det finns säkert nån online som vill snacka lite.


Någon av dom här blir det

 
1. Svart                                           2. Mörkbrun                                 3. Ljusbrun

Streetlights

 
Måste bara säga att nya blogg.se suger våt fitta

Idag har jag inte gjort någonting, vaknade vid 3 ungefär och käkade lunch. Som ni vet har jag gjort ett till försök att bli blond och jag trivs verkligen inte! Det ser bara fake och onaturligt ut på mig. Så om ca en vecka är jag mörkhårig igen, dock inte svart det lutar mer åt det mörk/mellanbruna hållet! Måste bara säga att jag trivs bra som fan i mitt rum just nu, flyttade alla möbler igår och dammsugade hela rummet. Blev skitnöjd! Frida jobbar med en ny header åt mig också så det kommer bli roligare för mig att blogga och för er att läsa med en snygg design. Har även lovat mig själv nu att lägga upp minst en bild i varje inlägg som jag gör per dag haha!

Lite onödig fakta som ni fick ta del av, but now am I back on track again! 
 
 
Två bilder från Grekland

RSS 2.0