Underbar musik

White lies

Personal Jesus

Tjenare! Är dödshungrig och min pappa håller på och lagar mat nu. Har också fått ny praoplats så min morsa kommer och hämtar mig vid 8 imorgon. Ska jobba på Grebyskolan, fyfan. Ska också möta upp ruvejda i stan och sälja mitt mörka löshår. Funderar starkt på att färga mörkare men vet att jag kommer ångra mig så ska färga ljusare istället. Har inte så mycket mer att skriva om idag, så vi hörs herrrrrrrrrrrråååå
Bild från igår bre

GREKLAND

Dunkar musik just nu, träffade Leyla för ett tag sedan vilket var nice eftersom jag inte har träffat henne på ett jävla tag min älskade vän. Vi drog till max och drack massa gratis kaffe, sedan pratade vi om allt möjligt. Efter det skulle hon ta bussen till landet så följde med henne och gick av vid nya torget. Sedan gick jag hem, det är underbart väder ute så kan inte fatta att jag sitter hemma. Men det är ingen som har slutat ännu så kan sitta här och chilla tills Amanda kommer hem. Ska tvinga med henne ut i solen!
Det är bara två månader kvar och sen åker jag och Frida till Grekland. Är så sjukt jävla råtagg! Vi ska vara där i två veckor ungefär och några dagar innan ska vi köpa massa nya kläder, bikinis, smink och ännu mer kläder. Kan redan känna känslan när vi ska gå på flyget och när vi sen är framme. Åååååååhhh! Det är avslutning och inte minst sommar snart. Mitt humör är på topp, idag kan ingenting få mig på dåligt humör. Klämmer till med ett litet citat '' what doesent kill you makes you stronger ''. Ähhh fuck that shit! Vi hörs, peace! :D
Några bilder från weheartit, åhh vad jag längtar!

Tjööö

Har precis käkat mc så jävla gott, var grymt hungrig. Nu ska jag till frida i ml så vi hörs senare :)

Soldier

Tjena homies, nu är jag hemma igen efter tre dagar i Göteborg. Det har varit rätt mysigt, men känner just nu att det
är skönt att ha kommit hem. Idag var jag i ett litet köpcenter som jag inte kommer ihåg vad det heter.
Fick med mig fyra tröjor hem, kände att det var dags att fylla på med lite nytt. Imorgon är det prao som gäller
och efter den, ska jag in till stan. Är dödshungrig nu så ska nog gå upp och käka lite kvällsmat.
Men innan det ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, ska desutom tvätta löshåret på samma gång.
Vi hörs, peace!
Tjena homies, nu är jag hemma igen efter tre dagar i Göteborg. Det har varit rätt mysigt, men känner just nu att det
är skönt att ha kommit hem. Idag var jag i ett litet köpcenter som jag inte kommer ihåg vad det heter.
Fick med mig fyra tröjor hem, kände att det var dags att fylla på med lite nytt. Imorgon är det prao som gäller
och efter den, ska jag in till stan. Är dödshungrig nu så ska nog gå upp och käka lite kvällsmat.
Men innan det ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, ska desutom tvätta löshåret på samma gång.
Vi hörs, peace!
Detta fick jag med mig hem!

Ingen backar dig för du borde inte höras mer

Kände för att göra ett inlägg idag, har ju haft prao som sagt. Efter det träffade jag Amanda och vi gick runt på stan ett tag. Känner inte att det är värt att yra runt dock, händer inget roligt i Norrköping längre. Åker till Gbg imorgon och är där till söndag. Vilket suger, är inte ett dugg taggad. Fyfan allt går neråt -.- . Aja men jag kör nästa helg istället. Shit the same, ska träffa Ludde på måndag också. Vad vi ska göra har jag ingen jävla aning om, kanske käka  pizza och dra några cigg. Men vi hörs, peace!

Fuck that shit

Tjennääre! :D
Känner mig så jäääävla mycket bättre och det är så jäääääävla skönt, är förkyld fortfarande dock men skiteri imorgon ska jag till min prao vilket ska bli galet soft. Åt någon jävla viktväktar grej för ett tag sedan och det var fan inte gott alltså. Smakade typ välling eller nåt, inte gott alls som sagt. Åååååh vill ut och åka ska fan kirra en chysst bräda. Ska också färga håret några gånger till så jag får den ultimata färgen på mitt hår.
Btw! Ni idiotas som trodde att jag blivit blond på så kort tid, it was a joke!
Men snart kommer ni få se mig så blond, på riktigt. Men tills dess, cya and have a nice day!

I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv


Låt oss resa långt härifrån, resa någonstans

Haha min statistik sjunker som inåthelvete, tillochmed nu när jag börjat blogga igen hehe. Aja nu sitter jag här, sjuk som fan med världens förkylning och en hosta som är sjukt jobbig. SHIT alltså, vill bara ha sommar nu och åka utomlands med Frida. Låg och tänkte på sjukt många grejer innan jag somnade igår och kom fram till att jag ska börja boxas med min kära mor. Samt börja springa och äta nyttigare. Är också jävligt sugen på att börja åka bräda så tror jag ska köpa en när mitt barnbidrag kommer. Känslan man får när man kollar ut och ser att det är sol ute, mys! Det är bara värmen som saknas. Ska gå upp och göra mig lite frukost nu, sen ska jag nog ladda ner en film och chilla lite. Vi hörs, peace!
Awesome

REDO FÖR PRAO

Såhär ser jag ut idag, ska snart börja dra mig mot Ektorp där jag ska praoa i två veckor nu.
Dunkar musik och börjar känna mig lite nervös, börjar klockan 11. Kunde inte sova
i morse, spårvagnarna får hela golvet att skaka grymt jobbigt och störande. Hittade inte mitt busskort
så ska leta efter det sen när jag kommer hem till Åby. Så får gå till ektorp, inte så långt dock men ändå.
Känner mig bättre idag iallafall, hostan har blivit bättre och jag känner mig inte lika trött längre.
Men nu ska jag fixa klart det sista så vi hörs när jag kommit hem igen och det blir väl någongång vid 2.
Hörs, ciao!

Tona ner

Tjena pisssöndag :D ! Sitter i min säng och hosar sönder, är så trött på den här förbannade hostan. Ska ju praoa imorgon börjar 11 och slutar 2, kommer bli choknice. Ska servera mat, diska, städa osv.. i två veckor. Senare imrn ska jag träffa Emma också, vet inte riktigt vad vi ska göra, bara gå runt och kolla på stan antar jag.
Kollat olika bigbrother avsnitt idag och det var så mycket bättre 2011! Vet inte vad dom tänker med, så jävla tråkiga människor som är med i år. Tillexempel Hanna J, hennes barn lär ju skämmas ihjäl när dom blir äldre. Desutom är hon så jävla känslig. Vill ha ut henne, hon förstör hela stämningen. Tycker desutom synd om Rodney som är med detta år och det suger sönder. Jaja, ska sluta klaga nu och fortsätta skriva vidare på facebook. Have a nice day, peace!
Bjuder på en skev bild, haha

Så fucked det kan bli

Är sjuk igen, halsen är tjock och jag hostar som fan. Tror jag har feber eller någooot åt helvete med skiten. Lovet sög, bara två dagar som var roliga. Min prao börjar på måndag. Orkar inteeeeeeeeeee hejdå

HEJ DÄR


Blivit väckt

Och är så JÄVLA förbannad, kan inte somna om heller. ÅÅÅÅH orkar inte, gick och la mig vid 2 inatt och så kommer min syrra in och ska ta plattången fast hon inte får. Varenda jävla morgon, ska skaffa ett jävla lås så jag får sova på mornarna. Fuck den här dagen, får dricka massvis med kaffe annars kommer ja vara äckligt seg hela jävla dagen. Fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck. Dra åt helvete, CIAO!

Tjennä

Chill dag idag, bara glidit runt och träffat massor med roligt folk. Blev dock ingen fest som vi hade tänkt, men det tar vi en annan dag. Snart är lovet slut, då är det bara att tagga till sommaren! Fan vad skönt det ska bli, bara sola och bada varje dag. Käka massvis med glass och bara glida runt i sommarkläder. Ska ladda ner en film snart och glo på den. Ska hämta typ 10 mackor också, är vrålhungrig. Kommer säkert somna snart också så tror inte det blir någon mer bloggning för min del. Så vi hörs i morgon. Peace!

Tillfällig ful header som ni ser

Kommer en ny när frida pallar göra en åt mig. Ciao

Min tid den är dyr

Tre bilder tagna nyss.

Godmorgon!

Vaknade nyss och sksom ni kanske kan se på bilden och ska snart gå upp för att göra mig lite frukost. Är seg som ett as så det blir nog många koppar kaffe idag. Är alltid galet trött nuförtin, ingen aning om varför haha. Ska träffa mina brudar senare och se vad vi ska hitta på idag. Hörs senare, peace

All summer long

Var ute med Amanda en stund nyss, vi drog en cigg och pratade om allt möjligt. Ska gå och lägga mig snart börjar ju bli lite trött. Sitter just nu och lyssnar på musik vilket är det bästa man kan göra innan man går och lägger sig. Imorgon ska jag glida runt på stan. Ska också träffa Frida och Amanda efter dom har dansat klart.
Haha känner inte direkt att jag har något speciellt att blogga om även fast jag har haft sån lång bloggpaus hehe.
Kommer säkert skriva mer imrn när jag är lite klarare i skallen :)
PEACE

Shit man, deklart det är nice

Tillbaks igen efter en tur till eneby med Amanda. Träffade Jimmy, Nelly och Julia. Snackade ett tag med, sedan drog jag och amanda hem igen. Ska snart ladda ner senaste harry potter och se den med min kära far och lillasyrra, mys. FAN är på sånt jävligt humör, flum som inåthelvete :D
Satt och sjöng på spårvagnen. Dock lite för högt kanske, men det skiter jag i. Diggade som fan också, så hörlurarna höll på och flyga av. Inget mer att skriva nu, så vi hörs puss :*

Det är min värld, en ny värld

Ska iväg med Amanda till eneby snart och köpa ciggaretter. Sen får vi se vart kvällen tar oss, imrn blir det fest iallafall. Som ni vet har jag ju fått mitt nya löshår, har inte orkat visa det dock. Men ni kommer ju få se på bilder osv.. Är på så jävla bra humör ine vet jag varför. Saknar min Frida så jävla mycket, ska träffa henne imorgon.
Kan ju passa på å berätta att jag var på landet också från fredag till söndag. Sög sönder, men min syssling var där så det blev ganska nice ändå! Ska dra mig ut nu vi hörs, peace!
Bild tagen för ett tag sedan

Tröjan


I'm so fucking back!

Hello boys and girls out the're! :D
Nu är jag så jävla tillbaka, efter en låååång bloggpaus. Sitter hemma och käkar godis, känner mig rätt seg. Träffade Amandish ett tag idag. Vi gick runt på stan och kollade runt lite. Fick med mig en tröja från neyourker samt några grejer till min kära moder. Kommer bild på den snart.
Är så jäääävla glad, dehära lovet kommer äga sönder! Ska kirra bräda snart, så jag kan glida runt i sommar. Kommer ta ett tag att lära sig dock men det löser sig! Vill bara ha fucking sommar nu!
beey

RSS 2.0